Over mij – Piu Mosso (2024)

Eigenlijk doet niemand het fout

Je laat iedereen in zijn/haar waarde en . Het gaat om het plezier erin en dat draag je ook echt over.
Ik voel mij op m’n gemak en heb de indruk dat dit voor misschien wel iedereen geldt.

Deelnemer van het Zingen-voor-je-leven-koor

Veel aandacht voor het individu

Anneke is een prettig persoon en vooral cliëntgericht. In korte tijd is zij in staat om te beoordelen welke omgangsvormen en benaderingswijze het meest passend is. Rekening houdend met de wensen, mogelijkheden van de cliënt, met vooral veel aandacht voor het individu. Ze heeft een warme, vriendelijke uitstraling en geeft de cliënt het gevoel, ruimschoots de tijd te hebben waardoor de cliënt zichzelf kan zijn.

Daarnaast neemt Anneke ook de tijd om het voor en na traject van de sessies goed vorm te geven. Tussentijds maar vooral tijdens de evaluatie fase, krijg je bruikbare tips mee voor de toekomst, en stelt zij zich hierin bereidwillig op… Denkt mee, waar nodig.

Persoonlijk begeleider van cliënt bij Amarant

liefdevol en warm

Anneke heeft mijn vader liefdevol en warm begeleid in de laatste fase van zijn leven. Iedere week werd er samen gezongen of luisterde mijn vader naar de zang en muzikale begeleiding van Anneke. Verrassend de niet alledaagse instrumenten die werden gebruikt. Dankzij Anneke kon mijn vader die t.g.v. een hersentumor leed aan afasie toch zijn stem laten horen en daarmee zijn innerlijke belevingswereld uiten. Mijn vader is inmiddels overleden aan de gevolgen van zijn ziekte. Anneke is op onze uitnodiging tijdens de crematie de liedjes komen zingen die zij altijd zong voor mijn vader en moeder. Om de kleinkindjes, maar toch ook de grote mensen op een speelse, luchtige manier afscheid te laten nemen heeft Anneke kinderliedjes gezongen met begeleiding op de gitaar. We werden op zo’n mooie, subtiele manier door Anneke uitgenodigd om even te ‘ontladen’. Dank daarvoor en voor jouw fijne begeleiding van mijn vader! Lieve groet, Liselore

Liselore, dochter van cliënt

Over mij – Piu Mosso (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Neely Ledner

Last Updated:

Views: 5522

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Neely Ledner

Birthday: 1998-06-09

Address: 443 Barrows Terrace, New Jodyberg, CO 57462-5329

Phone: +2433516856029

Job: Central Legal Facilitator

Hobby: Backpacking, Jogging, Magic, Driving, Macrame, Embroidery, Foraging

Introduction: My name is Neely Ledner, I am a bright, determined, beautiful, adventurous, adventurous, spotless, calm person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.